Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

Avoimet työpaikat

Haetaan Lounge Masteria GLHF:lle Helsinkiin!

Gaming Lounge Helsinki Finland Oy (GLHF) on 2018 perustettu Gaming Lounge- palveluja tarjoava yritys Helsingin Kampissa. Tiloistamme löytyy 40 pelitietokonetta, sekä erillinen Lounge- osio streameja sekä kisakatsomoita varten.

Etsimme uutta innokasta tekijää joukkoomme. Tarjoamme sinulle asiakasläheisen työympäristön PC-pelikulttuurin keskellä. Jokapäiväisiin tehtäviisi kuuluu Loungen päivittäiset tehtävät kuten, asiakaspalvelu, laitteistojen ylläpito sekä erinäisten ongelmien ratkaisua. Pääset myös rakentamaan suomalaista pelikulttuuria, järjestämään peliaiheisia tapahtumia, laneja sekä tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan. Tehtävän vastuita ja haastetta on mahdollista kasvattaa työsuhteen edetessä ja toivomme että sinulla on halua kasvaa työkokemuksen karttuessa yrityksessämme.

Vaatimuksena työhön on täysi-ikäisyys. Työkokemus esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä, IT-tuen tehtävistä tai yritystoiminnasta katsotaan eduksi. Kokemus peleistä, sekä perustietämys suosituimmista PC-peleistä luetaan eduksesi. Hakijoissa painotamme ehdottomasti asennetta ja intohimoa työkokemuksen, sekä koulutuksen ohi, parhaat mahdollisuudet menestyä hakiessasi saat olemalla oma mahtava itsesi!

Järjestyksenvalvojan koulutus, hygieniapassi, sekä anniskelupassi luetaan eduksesi hakemuksessa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, sekä CV:si meille viimeistään 31.1 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Hakemuksen yhteydessä voit myös kysyä lisää tehtävästä tai meistä niin halutessasi!

Hakemukset ja yhteydenotot osoitteeseen: admin@glhfin.com

Laita viestin otsikoksi: Työhakemus GLHF 2020

joonas

Harjoitteluun!

Otamme mielellämme myös vastaan harjoitteluhakemuksia. Harjoittelijoiksi työllistämme mielellämme innostuneita pelaamisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita nuoria ja miksei vanhempiakin. Harjoittelu voidaan muovata hakijan taustan mukaan aina asiakaspalvelusta ja IT-duunista yrityksen hallinnollisiin tehtäviin. Harjoittelu on myös todella hyvä mahdollisuus päästä sisään firmaan ja saada mahdollisesti työpaikka GLHF:ltä.

Harjoittelu hakemuksessa kerro koulutksestasi, osaamisalueista, kiinnostuksen kohteista työelämässä sekä itsestäsi henkilönä:)

Lähetä harjoitteluhakemus maililla: admin@glhfin.com

Laita viestin otsikoksi: Työharjoitteluhakemus GLHF 2020

TETtiin!

Meillä on ollut monia huikeita TETtiläisiä ja otamme mielellämme aina lisää. Huomioithan että aukioloaikamme ovat arkisin 16:00-22:00, jolloin tutustuminen työelämään tapahtuisi ilta aikaan. TET-harjoittelijat pääsevät asentamaan ja päivittämään pelejä ja ohjelmia koneille, avustamaan muita työntekijöitä loungen arkipäiväisissä tehtävissä sekä tutustumaan paraatipaikalta Suomen esports skeneen.

Kerro hakemuksessa vapaasti jotain itsestäsi, voit myös tulla aina käymään paikanpäällä!

Laita meille TET-hakemus osoitteeseen: admin@glhfin.com

Laita viestin otsikoksi: TET-harjoittelu GLHF 2020

Talkoolaiseksi tai yhteistyökumppaniksi!

Onko sinulla joku toimintaamme liittyvä idea, jossa voisimme auttaa. Kiinnostaako turnausten järjestäminen tai blogin kirjoitus, entäs yöpelien vetäminen? Otamme mielellämme vastaan ideoita ja halukkaita osallistumaan toimintaamme. Tehdään yhdessä Suomen esports skenestä entistäkin parempi!

Laita hakemus mailiin: admin@glhfin.com

Laita viestin otsikoksi: Yhteistyö GLHF 2020

 

GLHF!

 

Rivissä