Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

GLHF:n asiakkailta kuultua – osa 1

GLHF eli Gaming Lounge Helsinki Finland on nyt ollut avoinna noin puolitoista kuukautta. Tuo aika on ollut meille yrittäjille erittäin antoisaa ja mielekästä. Pelipaikan pyörittäminen on oikeasti todeksi tullut unelma, josta ei voi olla kuin kiitollinen päivittäin.

Luonnollisesti tämäkään paikka ei pyörisi päivääkään ilman asiakkaita. Meille on muodostunut jo tässä vaiheessa useampia vakioasiakkaita, jotka ilostuttavat GLHF:n väkeä läsnäololla useamman kerran viikossa. Haluamme tottakai kuulla myös heidän mielepiteensä paikasta, ja mikä olisikaan parempi tapa siihen kuin tehdä se julkisesti? Tässä on siis ensimmäinen asiakkaan kynästä syntynyt pidempi arvio GLHF:sta, joka kieltämättä nostaa hymyn meidän leukapieliin asti:

Kokemus GLHF:sta

“Paikka oli ensinnäkin erittäin helppo löytää. Kampin metroasemalta jopa reilu 200m matka ja ikkunoissa isot GLHF-kirjaimet estävät menemästä ohi. Kauppojakin on pilvin pimein 100m säteellä kohteesta.

Ensimmäisellä käynnillä ei tiennyt, mitä odottaa paikalta. Millainen se on, käykö siellä edes kukaan, millainen ilmapiiri?

Noh, kaikki nämä spekuloinnit hävisivät, kun astui ovesta sisään ja paikan perustajat toivottivat tervetulleiksi heti ovella. Ilmapiiri oli erittäin rento ja vapautunut, omistajien kanssa tuli vaihdettua ajatuksia Loungeen liittyen ja oli mukava nähdä, että ovat hyvin maanläheisiä kavereita. Esittelivät paikkoja, laitteistoa ja tulevia kehitysideoita (instant noodels ja hodarit Kappa), mikä sai oman mielen viihtymään paikassa entisestään.

Tiloihin nähden paikka on suunniteltu hyvin ja maksimoitu neliömäärä. Tästä iso peukku, ei varmasti ollut helppo keissi.

Mutta entäs se tärkein, nimittäin laitteisto?

Itse en voisi olla enempää tyytyväisempi. Laitteistolla pyörii kaikki nykyhetken pelatuimmat pelit korkealla FPS:llä. Kuulokkeet on valittu hyvin, ovat pehmeät ja kevyet ja eristävät ääntä hyvin. Hiiri ja näppäimistö ovat itselle täysin riittävät mihin tahansa pelaamiseen, eli en koe minkäänlaista tarvetta raahata omia kamoja mukaan; ei jää näistä kiinni onnistuminen pelissä. Parasta koko setissä on itse tuoli. Tuoli on korkeaa laatua. Tuolissa pystyy säätämään kaikkea joka suuntaan ja keskikastia pidempänä henkilönä olen tähän erittäin tyytyväinen. Pehmuste on hyvä, ei ole takalistoa hiertänyt edes viiden tunnin yhtäjaksoinen istuminen.

Pelejä löytyy kymmeniä, muun muassa kaikki yleisimmät tällä hetkellä pelattavat, kuten PUBG, Overwatch, Fortnite, League of Legends, CS:GO. Aplikaatioitakin löytyy, kuten Discord ja Steam. Omiakin pelejä saa ladata koneille esim. Steamin kautta, jos haluaa pelata jotain, mitä koneilla ei ole. Gigan kuidulla tässäkään ei mene kauaa. Tunnelma on hyvin vapautunut, eikä sääntöjäkään ole viitsitty alkaa väsäämään heti avauspäiväksi vaan kävijöihin luotetaan, että osaavat käyttäytyä ja kunnioittaa muita sekä laitteistoa.

Paikalta löytyy myös kisakatsomo, jos haluaa porukalla kokoontua kannustamaan suosikkijoukkuettaan. Hyvät sohvat, iso TV ja mikä tärkeintä, hyvä seura, takaavat tästäkin miellyttävän kokemuksen.

Voin hyvissä mielin suositella pelaajille, että käyvät kokeilemassa paikkaa. Etenkin jos tekee mieli kavereiden kanssa lanittaa, niin tämä on tosiaan helpoin vaihtoehto. Ei koneen raahaamista, ei kaverin netin hidastumista, ei hankalia pöytiä setupin asentamiseksi.

Kaiken kaikkiaan, en oikein löydä kritisoitavaa paikasta (ehkä siksi, etten itse jaksa väkisin etsiä valittamisen aihetta) ja jos alku näyttää jo näin lupaavalta, voi vain miettiä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!”

-Vukce”

Kiitos Vukce sekä muut nykyiset asiakkaamme!

Toivottavasti näemme Vukcea sekä muita vakiokasvojamme myös tulevaisuudessa samalla innolla kuin tähän asti. Suurkiitos kaikille teille, jotka olette jo löytäneet tienne meille nauttimaan pelaamisesta sekä peliyhteisöstä! Ja teille jotka ette vielä ole löytäneet: kuten tekstistä käy ilmi, paikalle löytää melko helposti. 😉

Haluamme palkita mahtavia asiakkaitamme. Tarjoammekin siis nykyisille asiakkaille ja tuleville asiakkaille, joilta löytyy tunnus meidän ggLeapiin, kaksi ilmaista pelituntia jokaista GLHF:n ensikertalaista kohti, jonka he tuovat pelaamaan meille. Eli jos oot käynyt meillä ja tuut pelaamaan uudestaan kaverisi kanssa, joka ei ole käynyt GLHF:lla, saat kaksi pelituntia veloituksetta! Tämän edun on tarkoitus olla palkinto nykyisille asiakkaille, ja sen hyväksikäyttämisestä/huijaamisesta tullaan rankaisemaan. Tosin meidän asiakkaat on vaikuttaneet sen verran hyville tyypeille, että tälle tuskin on tarvetta.

Kiitos tähänastisesta ja GLHF pakkassäähän itse kullekin!

Kirjoita kommentti