Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

FPS-pelimme

Pelivalikoimamme - FPS

Etkö löydä valikoimistamme haluamaasi peliä?

Vinkkaa meille puuttuva peli, niin hankimme sen mahdollisuuksien mukaan osaksi valikoimaamme!

Pelaa FPS-pelejä kovalla fps:llä!

Mitä FPS-pelit ovat?

 

FPS on lyhennelmä sanoista ”first person shooter”, joka tarkoittaa yksinkertaisuudessaan ”ensimmäisen persoonan” näkymästä pelattavaa peliä. Pelaaja ohjaa peliä samasta vinkkelistä kuin oikeassakin elämässä; ruudulla ei siis näy koko pelihahmoa vaan yleensä pelkät kädet ja kädessä oleva esine (useimmiten ase.)

FPS-pelit ovat hyvin suosittu genre esports-maailmassa niiden nopean temmon, näyttävien suoritusten sekä melko helpon seurattavuuden takia. Uuden katsojan on helppo päästä FPS-peleihin sisään, sillä säännöt ovat usein yksinkertaiset, pelin kulku yksiselitteistä ja pelien seuraamiseen tarvittava tietomäärä itse pelistä on hyvin minimaalinen moniin muihin pelityyppeihin verrattuna.

Elektronisen urheilun katsominen saattaa tuntua aluksi sekavalle, mutta FPS-pelit ovat ehdottomasti yksi helpoimmista ja mukaansatempaavimmista pelityypeistä, joihin uusi katsoja voi tutustua. Näyttäviä yksilösuorituksia tulee ammattilaistasolla jokaisessa pelissä, peli on usein pelattu vasta viimeisen erän päätyttyä, joten jännitystä riittää läpi matsin. Pelin luonteeseen vahvasti liittyvä ampuminen ja tappaminen voi tuntua hyvinkin brutaalille ulkopuolisen silmissä. Pelityyppiin ja johonkin tiettyyn FPS-peliin tutustuessa huomaa melko nopeasti, kuinka aseet ovat vain osa pelimekaniikkaa, eikä niitä hehkuteta. Sen sijaan mieleen jää päällimmäisenä pelaajien huima reaktiokyky, kehittynyt käden ja silmän välinen koordinaatiokyky sekä joukkueiden nerokkaat taktiikat.

Pelaaminen GLHF:lla ei jää kiinni pelivalikoimasta tai tietokoneiden laadusta. Kaikki tietokoneemme on varustettu Intel i7 8700k prosessoreilla, Asus Strix GTX1080-näytönohjaimilla sekä 144hz BENQ:n näytöillä. Pelit pyörivät siis korkeilla FPS-lukemilla korkeimmillakin grafiikka-asetuksilla, eikä frägääminen jää kiinni näytön hitaudesta. Hiiriksi, näppäimistöiksi sekä kuulokkeiksi olemme hankkineet Logitechin parhaimmistoa. Voit myös tuoda omat oheislaitteet mukana, jos peli kulkee niillä paremmin!

Laitteistomme

Tietokoneet:

Tietokoneistamme ei hevillä peliteho lopu. Näillä spekseillä uusimmatkaan pelit eivät esiinny diashown muodossa ja lagittomuus on taattu pidempienkin sessioiden aikana.

Tietokoneiden speksit:

 • Prosessori: i7 8700k 3,7GHz
 • Prosessorijäähdytin: ID-Cooling SE-214L-R
 • Näytönohjain: Asus Strix GTX1080
 • RAM: G.Skill Ripjaws 16GB 3200MHz DDR4
 • Kiintolevyt: 512GB SSD + 1TB HDD
 • Koppa: Fractal Design Define C

Oheislaitteet:

Oheislaitteet on laatu sekä mukavuus edellä. Hiiremme, näyttömme sekä näppäimistömme ovat parasta A-luokkaa, joten rullabugit, ghosting sekä 60Hz-näyttöjen hitaus eivät varmasti ole vaivana.Pelimukavuus ei kärsi monenkaan tunnin pelisessiossa äärimmäisen ergonomisen sekä pro-käyttöön suunniteltujen kuulokkeiden ansiosta.

Oheislaitteiden speksit:

 • Näyttö: BenQ XL2411P 144Hz e-Sports
 • Pelituoli: noblechairs ICON
 • Kuulokkeet: Logitech G Pro
 • Näppäimistö: Logitech G413, Romer G -kytkimet
 • Hiiri: Logitech G502 Proteus Spectrum
 • Hiirimatto: