Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

GLHF Tournaments – CS:GO

kesäkuu 29 @ 6:00 pm - heinäkuu 20 @ 9:00 pm

20€

CS:GO-turnauksen turnausinfo

GLHF Tournaments turnaussarjan kolmas turnaus pelataan kesä/heinäkuussa. Tällä kertaa pelinä toimii CS:GO. Turnaukseen osallistuvien joukkueiden määrää ei ole rajoitettu. Turnaus koostuu 4 päivänä pelattavista karsinnoista sekä finaalista. Karsinnat pelataan single-elimination kaaviolla ja jokaisen karsintapäivän voittaja pääsee finaaliin. 

Osallistuminen karsintaan maksaa 20€/joukkue ja sillä pääsee osallistumaan yhteen karsintapäivään. Halutessaan joukkue voi osallistua useampaankin karsintapäivään maksamalla maksun uudelleen. Karsinnat pelataan FACEIT-alustan kautta onlinessa. Halutessaan karsintoja voi tulla pelaamaan myös GLHF:n loungelle Kamppiin Runeberginkadulle. Turnaukseen osallistujat saavat pelitunnit hintaan 2€/h/pelaaja. 

Finaalit pelataan LAN-turnauksena 20.7 ja peliajasta ei tarvitse maksaa erikseen. 

Paikan päälle tullessa on omien hiirien, näppäimistöjen ja kuulokkeiden käyttö sallittua, ne löytyvät myös talon puolesta. 

Turnaukselle luodaan oma Discord-kannu GLHF:n Discordiin, missä voi esittää kysymyksiä turnaukseen ja meillä pelaamiseen liittyen.

Turnaukseen ilmoittaudutaan joukkue kerrallaan. Lisäksi keräämme turnaukseen myös sekajoukkueita, joten laita meille viestiä discordissa, jos haluat ilmoittautua yksin tai joukkuetta pienemmässä ryhmässä. Joukkueita muodostetaan sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee.

Voit ilmoittautua mukaan yhteydenottolomakkeella tai laittamalla sähköpostia admin@glhfin.com.

Turnauksen palkintopotti ei ole vielä selvillä, ja siitä infotaan heti kun valmistelut etenevät ja mahdolliset sponsorit tarkentuvat. Potin suuruus on kuitenkin vähintään 600€. Lisäksi karsintojen toiseksi sijoittuneille joukkueille jaetaan pelituntipaketteja GLHF:n tiloihin sekä muita mahdollisia tuotepalkintoja.

Karsinnat ja finaalit striimataan sekä selostetaan GLHF:n Twitch kanavalla. Striimiin tullaan näkemään myös muuta sisältöä otteluiden väliin, joten vaikka et pääse pelaamaan, kannattaa ihmeessä liittyä seuraamaan turnausta. Turnausta voi tulla myös seuraamaan maksutta paikanpäälle Kamppiin (Runeberginkatu 17).

Onnea ja menestystä kaikille turnaukseen osallistujille!

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 29 @ 6:00 pm
Loppuu:
heinäkuu 20 @ 9:00 pm
Hinta:
20€

Tapahtumapaikka

GLHF – Gaming Lounge Helsinki Finland
Runeberginkatu 17
Helsinki,00100
+ Google Map

Kirjoita kommentti