Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

GLHF:n yöpelit vol. 2

maaliskuu 16 @ 11:30 pm - maaliskuu 17 @ 11:30 pm

20€

(HUOM! Tapahtuma on K-16)

Niistä on kysytty alusta lähtien, jo ennen kuin loungen ovet oltiin edes saatu auki. “Tuleeko teille yöpelejä? “Ootteko harkinneet Level7:n yöpelien jatkamista?” Meillä yrittäjillä ei ollut aluksi mitään hajua, mistä on kyse. Ollaan kaikki kasvettu Pohjois-Karjalassa, eikä kukaan meistä päässyt valitettavasti ikinä vierailemaan OG-yöpeleillä. No otettiin suurennuslasi kauniiseen käteen ja tehtiin laajaa selvitystyötä. Tuon selvitystyön lopputuloksena ollaan saatu vihdoin luotua meille alkuperäisiä yöpelejä mukaileva tapahtuma, jonka toinen osa nähdään lauantaina 16.3.!

Yöpelit GLHF:lla tarkoittavat seuraavaa:

Tietokoneemme ovat käytössä vain yöpeleille osallistuville henkilöille lauantai-illasta 23:59 sunnuntaiaamuun 10:00 saakka. Tuona aikana pelaaminen maksaa kiinteän hinnan verran, joka on 20€. Tämä aika ei kuluta siis tilille valmiiksi ladattuja tunteja, eikä niitä voi käyttää yöpelien aikana.

Tullaan järjestämään yön aikana pienimuotoista turnaustoimintaa! Tehdään myös osallistujille oma keskustelukanava meidän Discordiin, jonka kautta voi etsiä peliseuraa yöpelien aikana.

Paikalla on yöpelien ajan myös mikro, jossa saa lämmittää omia ruokia yöpelien ajan. Jos kahvi maistuu, voi yöpelien ajaksi ostaa kahvipassin, jonka hinta on 5€ ja jolla saa juoda rajattoman määrän kahvia.

Kuinka pääset mukaan yöpeleille?

Ilmoittaudu meille laittamalla viestiä joko sähköpostilla admin@glhfin.com tai yksityisviestiä Facebookissa / Twitterissä / Instagramissa. Ilmoittautumisesta tulee löytyä seuraavat tiedot:

  1. Nimi
  2. Sähköpostiosoite
  3. Mitä pelejä aiot pelata, löytyykö näihin pelikohtaisesti oma käyttäjätili
  4. Mihin peleihin haluaisit meiltä turnauksen yöpelien aikana?
  5. Kuinka vanha olet?
  6. Haluatko kahvipassin?

Paikkoja on tarjolla 30:lle nopeimmalle. Jos et pääse messiin niin ei huolta, näitä tulee kyllä vielä lisää!

Tiedot

Alkaa:
maaliskuu 16 @ 11:30 pm
Loppuu:
maaliskuu 17 @ 11:30 pm
Hinta:
20€

Kirjoita kommentti