Olemme auki: Ma-To 16-22 Pe 16-02 La 14-02 Su 14-22

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sunnuntai_saunat vol. 1 by GLHF & Canit

marraskuu 17, 2019 @ 1:30 pm - 9:00 pm

Ilmainen

Mitkä ihmeen “sunnuntai_saunat”?

Mikäs sen parempaa, kuin ottaa viikon päätteeksi kunnon hiet CS:GO-turnauksessa? GLHF & Canit aloittaa yhdessä uuden FaceItin kautta pelattavan 200€ rahapalkinnolla varustetun online-turnaussarjan “Sunnuntai_saunat”!

Saunoja tullaan pelaamaan kahden viikon välein, alkaen heti 17.11. Turnaus pelataan onlinessa Faceitin kautta ja kaikki pelit ovat BO1! Valitettavasti ei saatu monista pyynnöistä huolimatta mappipooliin vanhaa kunnon cs_saunaa, mutta kunnioitetaan sitä edes nimen muodossa.

BO1-formaatin ansioista näissä turnauksissa myös paperilla heikommat tiimit voivat päästä pitkälle. Fiksuilla mappivedoilla sekä hiotuilla taktiikoilla ja turnauksessa selviää todellakin päivän terävin kunto.

Palkinnot

Turnauksen palkintopotti on 200€, jonka voittaja lunastaa kokonaisuudessaan itselleen. Toiseksi tulleelle tiimille on tiedossa palkinnoksi kaksi pelituntia GLHF:lle per henkilö.

Voittajajoukkueille tullaan järjestämään LAN-finaaliturnaus GLHF:lla isommalla palkintopotilla alkuvuodesta 2020. Tästä lisäinfoa tiedossa myöhemmin.

Mistä turnauksen näkee?

Turnauksen semifinaalit sekä finaalit tullaan näyttämään livenä GLHF:n Twitchissä eli twitch.tv/glhfin. Selostajana toimii mm. Pelaajat.comista tuttu Makkaralihis!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ensimmäiseen turnaukseen aukeaa sunnuntaina 13:30! Pelit alkavat 14:00 ja ne pelataan ASAP kierroksien edetessä. Mukaan mahtuu maksimissaan 32 nopeinta tiimiä.

Turnaus löytyy osoitteesta
https://www.faceit.com/en/csgo/tournament/cf28820f-18de-44a8-b7ca-a6ca7333130a

Turnausjärjestäjät

GLHF voi ollakin jo monelle entuudestaan tuttu, mutta kerrataan vielä. GLHF on siis Gaming Lounge Helsinki Finland, Kampista löytyvä gaming lounge. Suomeksi sanottuna meiltä löytyy 40 kovan tason pelitietokonetta, joita vuokraamme nettikahvilatyyliin.

Canit on uusi älypuhelinsovellus, jonka kautta voit palauttaa nurkissa lojuvat pullot vihdoin ja viimein kätevästi tai tienata ylimääräistä rahaa palauttamalla pulloja. Lisätietoja sovelluksesta löydät osoitteesta
https://www.canit-app.com/fi
Ps. Jos päätät rekisteröityä, käytä ihmeessä koodia “GLHF”.

Sunnuntaina muuten saunotaan!

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 17, 2019
Aika:
1:30 pm - 9:00 pm
Hinta:
Ilmainen

Kirjoita kommentti